Blog

Regelmatig schrijven we hier over zaken die ons bezighouden. Zaken die ook voor jullie van belang kunnen zijn. Daarom delen we ze graag met jullie.

ISO certificering

Taal&Digitaal heeft onlangs certificering ontvangen voor de standaarden ISO-9001 en ISO-27001. Met trots kunnen we zeggen dat deze met succes hebben doorlopen. Met deze certificering is aangetoond dat we voldoen aan gestelde kwaliteitsnormen.

VIA-subsidieproject BloomWise4All

Taal&Digitaal heeft onder de naam BloomWise e-learning software ontwikkeld wat ingezet wordt voor diverse taal- en opleidingsinstituten. Op dit moment is de software enkel geschikt voor professioneel gebruik.

Website CS Vincent van Gogh Assen

In opdracht van CS Vincent van Gogh in Assen heeft Taal&Digitaal een nieuwe website opgeleverd. CS Vincent van Gogh is een school voor voortgezet onderwijs met twee vestigingen in Assen en een in Beilen. In totaal telt de school zo’n 2200 leerlingen.

Magento of maatwerk webshop

Veel webshops krijgen te maken met het einde van het tijdperk van de Magento 1.x webshop. Na november 2018 stopt Magento namelijk met de ondersteuning van deze versie van het populaire shopsysteem. Magento 2.0 zal dan als basis gaan dienen voor de webshops. 

Het recht om vergeten te worden

Privacy is een steeds belangrijker onderwerp als het om het internet gaat. Data is voor veel internetbedrijven letterlijk goud waard. Op basis van de data die over gebruikers wordt verzameld, wordt namelijk veel geld verdiend. Vanaf 2018 krijgen burgers echter meer rechten.

Bedrijfspagina van Facebook

Wij zien dat Facebook momenteel door ondernemers steeds vaker wordt ingezet om (potentiële) klanten te benaderen met acties, informatie en nieuws. Soms gebeurt dit op de juiste manier, maar vaak gaat het bij de eerste stap al mis.

Nieuws over Google uit de eerste hand

Online marketing staat nog maar in de kinderschoenen. Het is dan ook van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard kan dat door het volgen van de laatste trends op het internet. Maar je bent ook enorm geholpen met bijeenkomsten van Google Engage. Hier komt het nieuws uit de eerste hand.

Doelstellingen website

Heeft u de doelstellingen van uw website helder in beeld? Vanuit onze ervaring merken we dat er bij de ontwikkeling van websites sporadisch wordt nagedacht over het uiteindelijke doel van de website. Vaak is de gedachte dat zodra de website online staat er bergen met bezoekers binnenkomen en de omzetten fors zullen stijgen. Een website staat of valt met doelstellingen, dat dit feit nog niet is doorgedrongen bij organisaties, wordt ons nog steeds maar al te vaak duidelijk.

10 tips voor een effectieve landingspagina

Wanneer we het hebben over bedrijfsvoering op het internet dan hebben we het over conversies. Of het nou gaat om een mailinglijst, nieuwe accounts, e-commerce aankopen of bezoektijd van een website.