Onderwijssoftware

Wij hebben ons gespecialiseerd in het ontwikkelen van onderwijssoftware.

Onze onderwijssoftware stimuleert kennisdeling, bespaart tijd en maakt werken makkelijker en leuker.

Voor het onderwijs hebben wij diverse applicaties en schoolwebsites gemaakt. Zo hebben we in nauwe samenwerking met mensen uit het onderwijs onder meer het ouderportaal Mijnschoolinfo voor basisscholen gemaakt. Voor het Friese taalonderwijs hebben we in opdracht van stichting Afûk een digitaal leerplatform gemaakt wat wordt gebruikt in het basis- en het voortgezet onderwijs, en voor volwasseneneducatie.
Werk jij in het onderwijs en loop je met een idee rond om eigen onderwijssoftware te laten maken, neem dan contact met ons op. Graag bespreken we wat de mogelijkheden zijn om jouw idee werkelijkheid te laten worden. 

Wat maakt ons uniek binnen het onderwijs

  • Wij hebben 10 jaar ervaring in het onderwijs
  • Wij begrijpen de werkwijze binnen het onderwijs
  • Wij kennen de belangen binnen het onderwijs
  • Wij bouwen onderwijssoftware op basis van jullie eisen en onze kennis
  • Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het onderwijs
  • Wij bieden laagdrempelige services en ontzorgen

Een aantal voorbeelden:

Oudercommunicatie software

Oudercommunicatie portaal Mijnschoolinfo is ontstaan uit de gedachte dat de communicatie tussen school en ouders en/of verzorgers met gebruik van hedendaagse middelen, beter en efficiënter kan.

E-learning software

In opdracht van de stichting Afuk - de stichting ter bevordering van de Friese taal - heeft Taal&Digitaal samen met docenten en onderwijskundigen E-learning software gemaakt vanuit een unieke visie op e-learning.

Schoolwebsite

Een schoolwebsite is tegenwoordig onmisbaar voor een goede communicatie met ouders en leerlingen. Voor het werven van nieuwe leerlingen is het bovendien essentieel om goed vindbaar te zijn op het internet.