Maatwerk webshop

Wij bouwen alleen maatwerk webshops op basis van eigen software

Ook webshops bouwen we alleen op maat, zodat je shop volledig in dienst staat van jouw bedrijf.

Wij bouwen alleen maatwerk webshops voor bedrijven en organisaties. Wij gebruiken daarvoor geen standaardwebshops die wij vervolgens aanpassen en verkopen als maatwerk. Onze webshops zijn alleen voor jou gemaakt. Dus zonder alle ballast die je normaal hebt in standaard webshop pakketten die je misschien nooit gebruikt. Dat levert je winst op in de prestaties en het gebruikersgemak van je webshop. Wij passen de webshop aan op je bedrijfsprocessen en je bedrijf. Door de ondersteuning die wij bieden met het ontwerp, de implementatie, de online marketing strategie en het onderhoud van je webshop kunnen wij je een volledig pakket bieden.    

Veiligheid en privacy

Veiligheid en privacy

Onze maatwerk webshops zijn uniek en gebouwd op basis van de laatste standaarden. We zorgen continu voor veiligheidsupdates. Onze webshops draaien op Nederlandse servers zodat je voldoet aan de wet op de persoonsgegevens en je klantgegevens onder het Nederlands recht vallen.

Online marketing

Online marketing

Wij zijn webshopbouwers en geen online marketeers. Daarom werken wij samen met een aantal gerenommeerde online marketing bedrijven als het om online marketing gaat. Door deze nauwe samenwerking kunnen we ook in de techniek ervoor zorgen dat je webshop, ook als het om online marketing gaat, optimaal presteert

Wat maakt onze maatwerk webshop uniek:

  • Onderhoud, updates en de afhandeling van technische vragen
  • Uniek design
  • Gebruiksvriendelijk
  • De webshop wordt aangepast aan je bedrijfsprocessen
  • Betere prestaties door alleen te bouwen wat je nodig hebt
  • Helemaal afgestemd op jouw doelgroep