• Diensten van Taal&Digitaal
  • Webontwikkeling
  • Mobiele applicaties
  • Schrijfwerk
  • Online marketing

Totaaloplossing in online communicatie

Wij denken graag met u mee

Op het gebied van online communicatie biedt Taal&Digitaal een totaaloplossing. We geven gedegen advies, maken mooie ontwerpen, bouwen webapplicaties volgens de modernste technieken, schrijven sprankelende teksten en ontwikkelen effectieve internetcampagnes. Met Taal&Digitaal brengt u al uw internetactiviteiten onder een dak. En dat is wel zo makkelijk.


Webontwikkeling

Wij verbinden de kracht van uw onderneming met onze ervaring en expertise in multimedia. Samen bouwen we aan een webapplicatie die uniek is en het beste van uw en onze organisatie naar bovenhaalt. Wij zijn specialisten in websiteontwikkeling, webapplicaties en e-commerce (webshop) oplossingen.

Websites

Uw website bouwen we binnen ons eigen MakeCMS. Dat zorgt ervoor dat uw site optimaal vindbaar is door zoekmachines als Google. Uiteraard bent u met het CMS in staat om zelf teksten, foto's en filmpjes toe te voegen, aan te passen of te verwijderen. Taal&Digitaal biedt een compleet pakket van websiteontwikkeling, hosting en domeinregistratie.

Webapplicaties

We zijn specialist in het ontwikkelen van webapplicaties. Nog steeds zijn er veel processen te digitaliseren. Of op een betere manier te digitaliseren. Eenvoud en gebruiksvriendelijkheid zijn daarbij van doorslaggevend belang. Wij zijn in staat om complexe werkmethoden te vertalen in applicaties die aan de voorkant simpel en doeltreffend werken.

E-commerce

Een webshop moet verkopen. Zo eenvoudig is dat. Met de door ons ontwikkelde webshop wordt dat een stuk makkelijker. De MakeShop is gericht op een optimale vindbaarheid in zoekmachines. Maar wat ook belangrijk is: uw producten en productinformatie voegt u in een paar muisklikken toe. Vanzelfsprekend kunnen klanten afrekenen via de meest gebruikte vormen van online betalen. De MakeShop is flexibel, snel en vooral simpel in gebruik.


Mobiele Applicaties

Een mobiele applicatie moet eenvoudig zijn en vanzelfsprekend in het gebruik. Een goede gebruikerservaring is dan ook voorwaarde nummer een. En natuurlijk moet de applicatie aansluiten bij uw andere internet activiteiten. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf of organisatie als een sterk merk in de handen van uw klanten komt.


Schrijfwerk

Wat is een site zonder inhoud? En wat is een site met een slechte inhoud? Op beide vragen luidt het antwoord: niks. De inhoud van uw site is voor een groot deel bepalend voor de wijze waarop uw website scoort in zoekmachines. Taal&Digitaal schrijft sprankelende teksten, die zo zijn geschreven dat uw site beter wordt gevonden. En uiteraard komt uw boodschap ook nog eens duidelijker over.


Online Marketing

Een website of webshop is de start. Maar hoe trekt u meer bezoekers of meer klanten? Dat doet u met online marketing, marketing op het internet. Met een combinatie van goede teksten en gerichte reclame op het internet zorgt Taal&Digitaal dat de vindbaarheid van uw site of uw shop sterk verbetert en zult u zien dat u beter scoort op internet.

Zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is belangrijk voor de vindbaarheid van uw website of webshop door zoekmachines. Zoekmachine optimalisatie heeft te maken met tekst en techniek. Taal&Digitaal dus. Wij leveren dan ook een totaaloplossing als het gaat om zoekmachine optimalisatie.

Online adverteren

Met online adverteren zorgt u dat er meer bezoekers naar uw site komen. Tenminste, als u het op de goede manier doet. Dan gaat het om de aansprekende teksten bij de juiste zoekwoorden in combinatie met het juiste budget voor uw campagne. Wij zorgen voor een uitgekiende campagne, zodat u het optimale resultaat behaalt.

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie draait om de vraag: Hoe maakt u van uw bezoekers uw klanten? Het is de grote uitdaging voor alle sites en shops. Bij conversie optimalisatie draait het om het gewenste gedrag van de bezoekers op uw site. Wij kennen de tricks en trucs voor het verbeteren van uw site of shop, zodat de bezoekers actie gaan ondernemen en meer bezoekers ook daadwerkelijk klant worden.

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing haalt u meer rendement uit uw bestaande klantenkring. Met e-mailmarketing brengt u uw producten en diensten rechtstreeks bij uw klanten onder de aandacht. Wij zorgen voor het juiste platform waarmee u uw e-mailcampagne kunt voeren. En natuurlijk zijn we in staat om daarbij de juiste teksten te schrijven.

  • Copyright © 2017 Taal&Digitaal