E-learning software

Geeft lessen meer impact en beleving

Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling

Ons e-learning platform is tot stand gekomen met steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) van de Europese Unie.

Het VIA-project is gericht op de ontwikkeling van een leerplatform (SpotiWise) waarop docenten hun eigen lessen kunnen creëren door middel van een extensieve bibliotheek bestaande uit lesmateriaal van diverse uitgevers. Hetzelfde leerplatform biedt ook de mogelijk voor docenten om lessen te geven en toetsen te laten maken. Zo kunnen docenten de lessen/toetsen zo invullen dat de leerling er het meeste profijt ervan heeft.

Leerlingen kunnen ook gebruik maken van de vele functionaliteiten van SpotiWise. Hier komt het leven lang leren concept van Taal&Digitaal naar voren. Leerlingen kunnen voor altijd gebruik maken van dit dashboard. Ze hebben hun eigen profiel, onderhouden contact met (oud)klasgenoten, houden hun progressie bij, maken er hun lessen/toetsen en geven vorm aan hun CV.

Dit dashboard kan het persoon gebruiken gedurende zijn gehele professionele carrière. Dit is een unieke manier om mensen te stimuleren om te blijven leren en te ontwikkelen. Deze extra stimulatie om verder te leren zal een positief effect hebben het groeiende arbeidstekort dat zich in het noorden afspeelt. 

Onze e-learning software sluit perfect aan bij het geven van taaltrainingen en -lessen

In opdracht van de stichting Afûk - de stichting ter bevordering van de Friese taal - heeft Taal&Digitaal E-learning software ontwikkeld. Samen met docenten Fries en onderwijs deskundigen op het gebied van online leren is er een speciale visie op E-learning software ontwikkeld. Dit heeft geresulteerd in een platform dat op alle Friese scholen wordt gebruikt en al meer dan 28.000 actieve gebruikers kent. Deze E-learning software sluit perfect aan bij het geven van taaltrainingen en -lessen en ook een meerwaarde opleveren voor andere vakken en trainingen. Wij kunnen voor jou het systeem geheel aan jouw wensen aanpassen.

Wat maakt ons Leerplatform nu zou uniek

  • Gebruiksvriendelijke interface
  • Tijdsbesparing en flexibiliteit voor docent en leerling/cursist
  • Individuele- en groepsopdrachten mogelijk
  • Lessen invoeren of aanpassen op basis van what you see is what you get
  • Portfolio opbouw per leerling of cursist
  • Automatische of gepersonaliseerde feedback mogelijkheden
  • Opdrachten worden afgestemd op ingevoerde lesdoelen en resultaten
  • Lessen worden automatisch afgestemd op het niveau van de cursist (adaptief)
  • Games, audio en film voor interactieve lessen
  • Data wordt op een Nederlandse servers gehost en opgeslagen