Google interactieve Olympische Doodle's

10 augustus 2012 12:33 uur

Misschien was het u de afgelopen weken al opgevallen. Google is momenteel rond de Olympische Spelen weer erg creatief bezig met de Doodles! In het begin van OS2012 bleef het nog bij statische afbeeldingen. Sinds afgelopen dinsdag zijn ze begonnen met interactieve Doodles. Inmiddels heeft Google vier spelletjes verwerkt in het Google logo. Het eerste spel was hordelopen, de tweede basketbal, de derde was kanoën en vandaag is penalty schieten aan de beurt.

Lees meer

De toegevoegde waarde van NodeJS

6 augustus 2012 15:56 uur

NodeJS groeit in populariteit en wordt steeds vaker genoemd op het wereldwijde web. Steeds meer bedrijven kiezen er voor om voor hun websites gebruik te maken van NodeJs. Denk bijvoorbeeld eens aan LinkedIn, Yahoo, Pinterest en Ebay. Maar wat is NodeJs? Wat kunt u er mee? Wat is de toegevoegde waarde voor uw website?

Lees meer

E-mail nieuwsbrief: read all about it

30 juli 2012 12:01 uur

Een e-mail nieuwsbrief is bijna een onmisbaar onderdeel geworden van bedrijven en organisaties op het internet. Met de nieuwsbrief heeft u een middel om informatie of producten op een actieve manier onder de aandacht van klanten en belangstellenden te brengen.

Lees meer

App vs mobiele website

20 juli 2012 15:58 uur

Moet ik ook een app? Dat is een vraag die veel ondernemers bezighoudt. Een app is echter nog steeds een behoorlijke investering. Vaak is het goedkoper om voor een mobiele website te kiezen.

Lees meer

Gratis Google Apps

12 juli 2012 10:00 uur

Bijna iedereen weet inmiddels dat Google meer is dan alleen een zoekmachine. Google biedt namelijk ook andere producten, zoals: Gmail, Youtube, Picasa en Android. Als u beschikt over een Google-account dan maakt u vast gebruik van Gmail, Google Docs en Google Agenda. Dat is leuk voor privégebruik, maar wist u dat deze applicaties ook zakelijk gebruikt kunnen worden binnen uw eigen Google-bedrijfsomgeving?

Lees meer
Pagina 5 van 6

Aanmelden nieuwsbrief

Vragen? Neem contact op!

Bel ons op 088-3133700 of mail naar info@taalendigitaal.nl
  • Copyright © 2017 Taal&Digitaal