10 tips voor een effectieve landingspagina

1 oktober 2012 14:28 uur

Wanneer we het hebben over bedrijfsvoering op het internet dan hebben we het over conversies. Of het nou gaat om een mailinglijst, nieuwe accounts, e-commerce aankopen of bezoektijd van een website.

Lees meer

5 handige Google Chrome apps

17 september 2012 13:48 uur

Google Chrome heeft al weer een geruime tijd haar eigen webstore genaamd "Chrome webstore". Gebruikers van deze  internet browser kunnen hier naar hartelust zowel gratis als betaalde apps downloaden. We bespreken 5 handige apps die je kunnen helpen bij het alledaagse werk.

Lees meer

Wireframes besparen tijd en geld

10 september 2012 20:14 uur

Voordat wij starten met het bouwen van een website of applicatie, besteden we tijd aan een goede voorbereiding. Hierbij bespreken we samen met u wat u voor ogen heeft en welke functionaliteiten er bij komen kijken. Een goede gewoonte van ons is het maken van wireframes. Deze helpen ons om u naar tevredenheid een geweldig eindproduct af te leveren.

Lees meer

Het aanmaken van een Facebook bedrijfspagina in 4 stappen

27 augustus 2012 11:19 uur

Wij zien dat Facebook momenteel door ondernemers steeds vaker wordt ingezet om (potentiële) klanten te benaderen met acties, informatie en nieuws. Soms gebeurt dit op de juiste manier, maar vaak gaat het bij de eerste stap al mis.

Lees meer

Doelstellingen website

17 augustus 2012 15:59 uur

Heeft u de doelstellingen van uw website helder in beeld? Vanuit onze ervaring merken we dat er bij de ontwikkeling van websites sporadisch wordt nagedacht over het uiteindelijke doel van de website. Vaak is de gedachte dat zodra de website online staat er bergen met bezoekers binnenkomen en de omzetten fors zullen stijgen. Een website staat of valt met doelstellingen, dat dit feit nog niet is doorgedrongen bij organisaties, wordt ons nog steeds maar al te vaak duidelijk.

Lees meer
Pagina 4 van 6

Aanmelden nieuwsbrief

Vragen? Neem contact op!

Bel ons op 088-3133700 of mail naar info@taalendigitaal.nl
  • Copyright © 2017 Taal&Digitaal