Nieuws over Google uit de eerste hand

6 december 2012 13:58 uur

Online marketing staat nog maar in de kinderschoenen. Het is dan ook van cruciaal belang om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Uiteraard kan dat door het volgen van de laatste trends op het internet. Maar je bent ook enorm geholpen met bijeenkomsten van Google Engage. Hier komt het nieuws uit de eerste hand.

Lees meer

Online meer verkopen door analyse zoekintentie

13 november 2012 10:10 uur

Om relevant zoekverkeer naar een website te sturen kijken wij bij Taal&Digitaal al in het begin van een seo- en sea-campagne naar de zoekintentie. Met zoekintentie bedoelen we de achterliggende motivatie of de achterliggende gedachte van de gebruiker bij het intypen van de zoekopdracht in een zoekmachine.

Lees meer

5 tips voor goede SEO-teksten

30 oktober 2012 10:15 uur

SEO-teksten zijn van groot belang voor de vindbaarheid van de site door zoekmachines. Maar hoe schrijf je deze teksten? In dit artikel geven we je 5 tips voor het schrijven van goede SEO-teksten.

Lees meer

Google Analytics doelen instellen

16 oktober 2012 16:39 uur

De tijd dat een website alleen maar een visitekaartje van uw bedrijf was, is al lang verleden tijd. Een website moet minimaal één doelstelling hebben en deze doelstellingen moeten meetbaar gemaakt worden. Gelukkig kunnen we met ons favoriete statistiekenprogramma Google Analytics doelen instellen.

Lees meer

Google Analytics - Zoekopdrachten op site instellen

9 oktober 2012 14:06 uur

Google Analytics is een uitgebreide applicatie om statistieken van uw website te verzamelen. U kunt in deze applicatie eenvoudig zien hoe de bezoekers op uw website komen. Wanneer de bezoekers van uw site vervolgens een zoekopdracht op de site uitvoeren, ziet u dit niet standaard terugkomen in de overzichten die Google Analytics biedt. Door een kleine aanpassing kunt u deze zoekopdrachten in Google Analytics tonen.

Lees meer
Pagina 3 van 6

Aanmelden nieuwsbrief

Vragen? Neem contact op!

Bel ons op 088-3133700 of mail naar info@taalendigitaal.nl
  • Copyright © 2017 Taal&Digitaal