Nog makkelijker een digitale nieuwsbrief maken

2 april 2013 12:45 uur

Taal&Digitaal maakt het je nu wel heel makkelijk om een digitale nieuwsbrief te maken. In ons MakeCMS hebben we nu een module gebouwd waarmee je met een druk op de knop met je nieuwsberichten een digitale nieuwsbrief samenstelt. Daarmee sla je twee vliegen in een klap: én je plaatst het nieuws op je site én je hebt meteen een nieuwsbrief gemaakt.

Lees meer

Vacature Webdesigner

25 maart 2013 10:48 uur

Taal & Digitaal is een groeiend bedrijf met een jong, enthousiast en gedreven team en bied je een inspirerende werkomgeving in Buitenpost. Als webdesigner werk je met een team van internet marketeers en developers aan innovatieve projecten voor een gevarieerd scala aan klanten. Daarnaast krijg je veel ruimte voor eigen initiatieven.

Lees meer

Samenvatting Workshop: Succes met online marketing

25 januari 2013 14:23 uur

Voor veel ondernemers blijft online marketing nog steeds een mysterieuze tak van marketing. Een belangrijke taak was dan ook weggelegd voor Taal&Digitaal, om op donderdag 17 januari helderheid te verschaffen aan tal van ondernemers die op de workshop “Succes met online marketing” waren afgekomen. 

Lees meer

Workshop succes met online marketing

14 januari 2013 11:21 uur

Ondanks alle sombere verhalen over de economie, denken we dat 2013 ook een jaar is van nieuwe kansen. En daar helpen we u graag bij.

Lees meer

Gratis Google Apps niet meer beschikbaar

10 december 2012 12:02 uur

Afgelopen week heeft Google aangekondigd te stoppen met de gratis versie van Google Apps. Bestaande Google Apps gebruikers kunnen wel gebruik blijven maken van de gratis versie. Tot vorig jaar konden bedrijven tot 50 gebruikers nog gratis gebruik maken van Google Apps. Daarna heeft Google het gelimiteerd tot 10 gebruikers en nu zijn ze er dus mee gestopt.

Lees meer
Pagina 2 van 6

Aanmelden nieuwsbrief

Vragen? Neem contact op!

Bel ons op 088-3133700 of mail naar info@taalendigitaal.nl
  • Copyright © 2017 Taal&Digitaal