Google maakt mobiel nog belangrijker

12 mei 2015 16:22 uur

Google heeft afgelopen maand een belangrijke wijziging doorgevoerd in de manier waarop sites worden beoordeeld. Door deze wijziging verschijnen websites die niet goed werken op mobiele apparaten, minder hoog in de zoekresultaten als je met een smartphone een zoekopdracht in Google uitvoert. Daarmee maakt Google mobiel nog belangrijker.

Lees meer

Vacature PHP-programmeur

10 oktober 2014 10:32 uur

Taal&Digitaal is een groeiend bedrijf met een jong, enthousiast en gedreven team en biedt je een inspirerende werkomgeving in Buitenpost.

Als programmeur werk je aan innovatieve projecten voor een gevarieerd scala aan klanten, die met name in het onderwijs actief zijn.

Lees meer

Taal&Digitaal in zee met Onlinedorp.nl

3 januari 2014 16:07 uur

Taal&Digitaal is een samenwerking aangegaan met Onlinedorp.nl. Daarmee zijn we nauw betrokken bij de ontwikkeling van hét e-commerce platform voor kleinschalige winkelbedrijven.

Lees meer

Taal&Digitaal houdt Open Huis

7 oktober 2013 13:03 uur

Taal&Digitaal houdt samen met kantoorgenoot De Vries Verzekeringen en Hypotheken een Open Huis ter gelegenheid van het nieuwe kantoor waar we alweer meer dan een jaar gebruik van maken.

Vrijdag 11 oktober tussen 15.00 en 18.00 uur zijn relaties van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje ons kantoor te bezichtigen en nader kennis te maken met Taal&Digitaal.

Lees meer

Taal&Digitaal host CakePHP Borrel

2 mei 2013 14:49 uur

Taal&Digitaal uit Buitenpost organiseert samen met de core developers van CakePHP in het noorden van het land op woensdag 2 mei een borrel. Naast dat dat gezellig is voor alle programmeurs die CakePHP een warm hart toedragen, laten we de gelegenheid natuurlijk niet onbenut om wat dieper op het CakePHP framework in te gaan.

Lees meer
Pagina 1 van 6

Aanmelden nieuwsbrief

Vragen? Neem contact op!

Bel ons op 088-3133700 of mail naar info@taalendigitaal.nl
  • Copyright © 2017 Taal&Digitaal