Home  >  Nieuws  >  Taal&Digitaal in zee met Onlinedorp.nl

Taal&Digitaal in zee met Onlinedorp.nl

Door:
Taal&Digitaal in zee met Onlinedorp.nl

Taal&Digitaal is een samenwerking aangegaan met Onlinedorp.nl. Daarmee zijn we nauw betrokken bij de ontwikkeling van hét e-commerce platform voor kleinschalige winkelbedrijven.

Onlinedorp is een e-commerce platform wat zich richt op winkelbedrijven in een bepaald dorp of een bepaalde stadswijk. Het platform wordt voor dat betreffende dorp of voor die wijk ingericht en krijgt een eigen plek op het web.

Totaal winkelaanbod op internet

Belangrijkste onderdeel van Onlinedorp is dat aangesloten winkeliers hun assortiment beschikbaar kunnen stellen via een gezamenlijk e-commerce platform. Het voordeel om het aanbod te presenteren op Onlinedorp is dat op deze wijze het totale winkelaanbod van een dorp of een wijk als een samenhangend geheel wordt gepresenteerd en bezoekers dus bij diverse winkels hun bestelling kunnen plaatsen. Op die manier ontstaat op internet een verlengstuk van de winkelstraat en wordt het aanbod aan fysieke winkels op een ideale manier vervlochten met de noodzakelijke aanwezigheid op internet.

Een keer betalen

Onlinedorp maakt het vervolgens mogelijk om in een keer af te rekenen. De verrekening met de aangesloten winkeliers vindt achteraf plaats. Onlinedorp regelt verder het ophalen en de verzending van de bestelde artikelen.

Roden

Onlinedorp.nl is ontwikkeld door Sebastiaan Kremer, die het concept heeft geïntroduceerd in Roden. Inmiddels draait het platform daar een jaar. Daarmee is nu voldoende ervaring opgebouwd om het ook voor andere dorpen of stadswijken beschikbaar te stellen. Het komende jaar zal daar hard aan gewerkt worden.

Aanmelden nieuwsbrief

Vragen? Neem contact op!

Bel ons op 088-3133700 of mail naar info@taalendigitaal.nl
  • Copyright © 2017 Taal&Digitaal